Gammelsmurfen i Nyehusen

Alla inlägg under mars 2009

Av Krister - 18 mars 2009 18:35

 Landstinget i Skåne skall spara pengar och säga upp ett antal personer. Känns ju verkligen rätt då att man utbildar sig till undersköterska...


 Just nu läser vi om demens. Fascinerande men samtidigt skrämmande. När man ser och vet hur en del har det vill man inte bli gammal. Eller åtminstone bli beroende av andras insatser. Samt landstingens/kommunernas pengar.. 

ANNONS
Av Krister - 18 mars 2009 18:29

 I kväll fortsätter det. Kvalet till elitserien. Sista chansen för AIK och Leksand.  Det lag som förlorar lär ha sumpat sina chanser. För vinnaren finns väl fortfarande ett visst hopp. Men det beror ju samtidigt på hur det går för de två i toppen.


 En LIFspelare svårt skadad i en tackling. Överfall säger vissa -- troligen LIFare . Otur och regelrätt säger vissa -- troligen Röglesupportrar...

 Domaren sa regelrätt men de som har makten gav 2 matchers avstängning.

Inte lätt att vara domare i dagens hockey. Glad jag slipper.

ANNONS
Av Krister - 17 mars 2009 18:23

 Är Svenskar månne lika trångsynta som man är i USA? Eller var det jag såg på Cops bara ett ensamt men tråkigt undantag...

 Polisen kom hem till en familj "domestic violence". Grannar hade hört ett par bråka och --  främst mannen -- skrika åt varandra.  Det visade sig dock att det var ett TVprogram saken gällde. Makarna hade diskuterat det som visades där. Mannen hade på ett klart och tydligt och  H Ö G T sätt meddelat vad han skulle göra OM...  OM hans son eller dotter senare i livet visade sig vara/bli homosexuell så skulle han slå detta barn tills det tog sig samman och ändrade sig. Till dess det insåg det enda rätta så skulle han slå sitt eget barn. För är man homosexuell är man inget värd. Ansåg han.


 Eftersom han såg sig som en sann kristen skulle han använda sig av den rätt som Bibeln gav honom: att styra över sin familj....


 Ibland undrar jag vilken värld jag lever i...

Av Krister - 17 mars 2009 12:07

 Malou von Siewers (tveksam om stavningen...) hade i sitt "Efter tio" på måndagsmorgonen en intressant pratsund med nämnda af Ugglas.

  Titta på det programmet!! Finns på tv 4s sida på nätet.(Fungerar tyvärr inte med alla web-läsare) Där berättade Caroline väldigt intressant om den överskrivning av läkemedel hon varit med om. Läkemedel som när effekten avtog, trappades upp med högre dos. Det är nog mycket man/vi inte vet om Caroline. Många rykten och elakt förtal som florerar på nätet och genom mun till mun-överföring. Resultatet blev givetvis en stor läkemedelsförgiftning som inte var lätt att ta sig ur.

 Numera tror hon mera på KBT-terapi istället för läkemedel

Av Krister - 17 mars 2009 12:02

 Tittar man i almanackan skall det väl kallas vår idag. Tror jag. Tittar man däremot ut genom fönstret är det INTE vår. Visserligen skiner solen men det jag ser är höststormar...


  Idag redovisade vi på ett annorlunda sätt. Bättre och mer avslappnat. Vi satt i våra bänkar och presenterade en hjärtsjukdom. Sedan fick våra elevvänner ställa frågor som vi skulle besvara efter bästa förmåga.

 Intressant sätt och betydligt mer avslappnat än att stå inför hela klassen och hålla föredrag. Föredrag som ingen lyssnade på i alla fall...

 Nej mer sån´t här tack!!Av Krister - 16 mars 2009 16:12

 Säga vad man vill om henne, men hon väcker känslor.

Blir en aning bekymrad när man nervärderar henne genom: ful, äcklig, sjunger falskt, har hon damp... och andra "intelligenta" kommentarer.

 Jag måste erkänna att jag har omvärderat hennes melodi.  Ju mer man lyssnar på TEXTEN ju mer växer den.

 Ju mer man tar sig tid att verkligen engagera sig i henne blir man glad faktiskt. Glad för att hon INTE är som alla andra artister. Glad för att hon vågar ha en egen stil trots att hon är "hatad" (Liknar väldigt mycket di Leva just den biten...)

 Lyssnat en del på You Tube för att höra mer av henne. Hon växer som sagt vid varje lyssning.

 Om hon nu är så hemsk att titta på: blunda och LYSSNA.


 Nej jag tänker inte omvärdera mina åsikter om Meloditävlingen. Fortfarande en tveksam tillställning, men jag är glad att jag gav mig tid att lyssna på artisten af Ugglas!! 

Av Krister - 16 mars 2009 10:30

 Vi kan läsa att moderaterna är starkare och att gapet mellan opposition och regering krymper. Är nu nere på under 4%.

 Men då får man inte glömma att KD är under spärren för att komma in i riksdagen. Så i verkligheten är skillnaden ca 7%. För att skillnaden skall vara så liten som påstås krävs ju att KD kommer in i riksdagen. Frågan är väl om det finns samma taktikröstande hos de borgerliga och om de verkligen vill hjälpa in ett parti som i vissa frågor --abort och könsneutrala äktenskap tex -- går på tvärs mot övriga regeringspartier.

 Kanske finns det tom borgerliga väljare som, inte utan viss glädje, noterar partiets svårigheter..

Av Krister - 15 mars 2009 21:00

 Så börjar det som det brukar. Leksand sist efter 2 omgångar med 0 poäng.

Visst finns chansen fortfarande men då blir det till att börja vinna.

 Har Leksand samma problem som MIF brukar ha: Sämst när det gäller. Tråkigt att Malmö inte fick chansen med det lag som spelar NU. Spelare med hjärta och inte dollartänk. 

Min kamera

    

Presentation

Väder

Väder Åhus

Klocka

Fråga mig

4 besvarade frågor

Gammelsmurfens gästbok

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<<
Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Gammelsmurfen i Nyehusen med Blogkeen
Följ Gammelsmurfen i Nyehusen med Bloglovin'

Bild


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se