Gammelsmurfen i Nyehusen

Alla inlägg under mars 2009

Av Krister - 8 mars 2009 11:37

 Kunde varit bättre väder idag. Ibland undar jag om våren är på väg eller inte. Just nu känns det som inte...

 Men luften är härlig så hundarna får sitt i alla fall.


 Skulle egentligen varit i Östermalmskyrkan idag, men vad gör man när man är förkyld och stor smittorisk. Dop idag så det är trist att man missar.


Lilla Bella 4 år -- älskar att skälla på bilar och andra otäckingar som går på

H E N N E S  väg. Att de inte skäms.   Hon har inte haft det lätt i sina dagar så hon är skeptisk när hon ser parkerade bilar, främmande människor och hundar, Kommer från ett hundhem och är "adopterad" som det så vackert heter. Hon har bott hos oss sedan strax innan jul och har genomgått en väldigt stor förändring. Nu törs hon lita på oss, och vi får NÄSTAN en liten puss när hon är riktigt glad.

 I regel fungerar det bra med Gustav -- liggande -- men inte vid matdax och inte när hon är hos husse 

ANNONS
Av Krister - 7 mars 2009 22:41

 Precis som jag tidigare skrev: det kommer att diskuteras efter tävlingen. Har tittat på eftersnacket på nätet och läst kommentarerna. Kan då enkelt se att de som ringde och röstade inte hade samma åsikt som de som skrev kommentarer till nättidningen. Föga förvånande. Vad jag aldrig kommer att begripa är det engagemang som finns hos denna publik.

ANNONS
Av Krister - 7 mars 2009 19:50

 Är det verkligen bara jag som tycker att melodifestivalen är helt onödig. Kan för mitt liv inte begripa varför man skall sitta och titta på hur ett antal personer gör för att vinna en tävling i musik. En tävling som sedan kommer att debatteras i kvällspressen ett antal dagar. Samt i bloggar likt denna.

 Där vi kan läsa att NN stinker och inte borde vunnit utan att det skulle XX gjort istället. Att Sverige inte kommer att ha en chans eftersom internationella juryn är dumskallar. Ja hela svenska folket är dumskallar som kunde rösta fram D E N artisten. (Det har jag redan sett på lokaltidningens debattsida...) 

 Nej tack. Jag ber att få betacka mig. Har alltid(?) ansett  och kommer alltid (?) att anse att smak kan man inte tävla i. Även om den som skulle råka komma sist i tävlingen, skulle vara den som JAG gillade bäst, vägrar jag att inse att jag har fel. Smak kan man inte tävla i.

  Som tur är finns det vettigare saker att syssla med en lördagskväll än att titta på en musiktävling... 

Av Krister - 7 mars 2009 18:12

 Bara att gratulera Färjestad till segern. Även om det var ett anfallande Brynäs i sista perioden så var det alldeles säkert rätt lag som vann.. Men målmässigt var även denna match jämn!

Av Krister - 7 mars 2009 17:25

 Vad skall man säga. 1-1 efter 12-2 i skott i andra. Dåligt av Färjestad eller bra av Brynäs... Brynäs har i alla fall ett bra försvarsspel annat kan man inte säga

Av Krister - 7 mars 2009 16:33

 Knappast rättvist med 0-1 efter 12-7 i skott. Fast BIF verkar mer taggade idag. Vann tekningarna tex. Snabbt mål i 2a av Brynäs och FBK plötsligt spelar med nerver. Finns kanske en liten chans till en BIFseger idag...

Av Krister - 7 mars 2009 16:12

 0-1 efter 9-0 i skott. Knappast rättvist. Hur långe håller detta tro...

Av Krister - 7 mars 2009 12:59

 Ser i tidningen att en tågvärd blev överfallen mellan Karlshamn och Kristianstad. Men det är ju mitt tåg ju. Ibland undrar man vad vi lever i för en värld...

Min kamera

    

Presentation

Väder

Väder Åhus

Klocka

Fråga mig

4 besvarade frågor

Gammelsmurfens gästbok

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<<
Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Gammelsmurfen i Nyehusen med Blogkeen
Följ Gammelsmurfen i Nyehusen med Bloglovin'

Bild


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se