Gammelsmurfen i Nyehusen

Alla inlägg under juli 2009

KD

Av Krister - 2 juli 2009 21:56

 Kan inte hjälpa det men idag talade en som jag i alla fall halvgillar. KD-chefen. Visst är det samma käbbel som övriga partiledare. Visst är det samma åsikt att man själv är bäst. Men i alla fall.

 Tycker tex att han har en poäng gällande TPB. För visst är det väl konstigt att ett "företag" som lever på att vara gratis har  låtit sig säljas för en stor mängd miljoner....

 Eller är det bara Göran och jag som tycker det (tror inte det för hans anhängare applåderade, fast det var kanske av artighet)

 Fast vem blir förvånad. Samma företag har ju fixat till ett program som kostar pengar eftersom "det kostar pengar att göra program" 

ANNONS
Av Krister - 1 juli 2009 21:41

 Nu är klockan efter 21.30 Yttertemperaturen börjar bli uthärdlig. Då är det ju dax att lägga sig eftersom man börjar arbeta klockan 7 i morgon bitti.


 Hade hoppats på regn idag för naturen trivs inte. Kom bara några stänk.  4 mil  härifrån var det dock källareöversvämning... Tänk så det kan bli

ANNONS
Av Krister - 1 juli 2009 21:33

 Tyvärr arbetade jag i går kväll och såg därmed inte Maud Olofssons Almedalstal. Förhoppningsvis finns det på nätet så jag kan titta senare.


Såg i en ledare att hon kände sig kränkt eftersom ICA kan se precis vad hon handlat med sitt kort.

 Tydligen störs hon inte lika mycket av att ha röstat igenom FRAlagen... Politik är det möjligas konst. 


 Ikväll var det Mona Sahlins tur att framträda. Har (tyvärr?) aldrig gillat den kvinnan. Beror INTE på Toblerone, kreditkort, felparkeringar, körandes avställda bilar... för det är hon inte ensam om. 

 Men jag har aldrig gillat hennes sätt. Men min mamma har lärt mig att har man inget gott att säga skall man låta bli. Min mamma var en klok kvinna så jag nöjer mig med denna enkla åsikt.


 Noterade dock att hon förväntade sig vissa svårigheter med sina koalitionsvänner. Vilket troligen kan stämma ganska bra. (Har aldrig gillat Wetterstrand heller, så de passar väl bra ihop kan jag tänka mig. Av dem tre är ju Ohly klart mest sympatisk i MINA ögon) 

Av Krister - 1 juli 2009 21:27

 Kan någon beskriva sommaren bättre än Bengt Sändh...

 Precis så känner jag det!!
Min kamera

    

Presentation

Väder

Väder Åhus

Klocka

Fråga mig

4 besvarade frågor

Gammelsmurfens gästbok

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6
7
8 9 10 11 12
13
14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Gammelsmurfen i Nyehusen med Blogkeen
Följ Gammelsmurfen i Nyehusen med Bloglovin'

Bild


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se