Gammelsmurfen i Nyehusen

Alla inlägg under februari 2010

Av Krister - 19 februari 2010 17:11

 Är denna artikel i Aftonbladet sanningen eller bara ett sätt att smutskasta en kristen sångerska?

 JAG vet inte för jag var inte med. 

 Om påståendet för något -ra år sedan om att samma artist gav en cd med sig sjlv till uteliggare, är det väl fara värt att även detta är sanningen. Om nu inte påståendet om cd-skivan OCKSÅ är en skröna.


 Tyvärr är det ju så att om vissa artister/människor är det roligt att skriva direkt lögnaktiga saker. Eller att vinkla...

ANNONS
Av Krister - 18 februari 2010 22:24

 Idag har vi så fått ytterligare ett antal centimetrar med snö över Skåne. Säkert dryga decimetern. Tung kramsnö som är så jobbig att få bort.


 Men vi får vl glädja oss åt bronsmedaljen istället.

ANNONS
Av Krister - 18 februari 2010 12:08

 Hur mycket strul skall accepteras i en stor idrottstävling? En tävling som återkommer vart 4e år och som det i vissa fall tränas inför mycket mycket längre


 Är det OK att funktionärer i ett tillfälle håller kvar tävlande 15 sekunder längre än de ska? Som dessutom höll på att drabba TVÅ personer, men den ena slet sig loss, trots funktionärens försök att hålla kvar.

 Samt i ett annat exempel släpper iväg över 30 sekunder för tidigt.. Var det månne en slump att det i det senare fallet gällde en från USA och en från Kanada...


 Är det OK att i direkt anslutning, i en skidtävlings kombinerad utförsbacke och sväng, finns en "avgrund" på 2 meter med stenar i botten, utan att det görs vall för att förhindra att man man åker utanför skidspåren.

 Fråga gärna den kvinna det drabbade..


 Är det OK att anordna ett störtlopp med hastigheter över 100 km i timman, och det inte tillåts träning i denna backe? Är det OK att i samma backes SISTA hopp -- efter mer än 90 sekunders åkning -- flyga 60 meter? Inte bara Anja som drabbades även om hon tillhörde dem som blev svårast lidande.


 Är det OK att i en tävling, med hastigheter på 145 km, riskera att komma utanför spåret, slå i en järnbalk, och därmed avlida.

Av Krister - 18 februari 2010 11:44

 1997 ansökte en konstnär om att de olympiska vinterspelen borde hållas i Kristianstad. Här finns en arikel om detta. Här ytterligare en.

 Det hela var ett projekt i konstveckan. Affischer, Ttröjor mm fanns för att stödja kandidaturen.


 Riktigt roligt blir det om man betänker att i år finns det mer snö här i Skåne än det gör i Vancouver

Av Krister - 16 februari 2010 15:46

 Fick tips om YouTubefilmer. Sevärda filmer med budskap. Detta är EN av dem


Av Krister - 15 februari 2010 14:55

 Dagens bilder på matgäster


     

Av Krister - 15 februari 2010 14:38

 Ibland är det skönt att vara en liten katt, ligga på fönsterbrdan, nära matte när hon stickar. Plus att man slipper den där 4benta katthataren

  

Av Krister - 14 februari 2010 16:11

 Precis som jag misstänkte skriver båda kvällstidningarna att det var fiasko av Helena att inte vinna. Då var det intressant att lyssna påTVsändningen INNAN loppet där det allmänt ansågs att Helena INTE skulle ha chansen att vinna. För kort sträcka och för lite med två skott. Magdalena Forsberg, själv fd skidskytt, ansåg också detta.

 HON om någon borde ha kunskaper om sporten.


 Samma TVsändning ansåg att om ACO bara hade en bom skulle hon vinna i alla fall eftersom hon är så snabb. Det är alltså möjligt för en svensk att vara snabb utan att vara dopad, men en omöjlighet för "en utlänning". Intressant att sportjournalister alltid har så goda förhoppningar och omdömen om just svenska idrottspersoner.


 Vad som stör mig rent allmänt är att år efter år, mästerskap efter mästerskap, skrivs svenska idrottare upp. År efter år räknas alla som SKA ta medalj upp. Så fort en svensk vinner en tävling nära ett mästerskap blir det plötsligt ett medaljhopp. 

 Flera månader innan mästerskapet börjar det, och blir bara värre ju närmare man kommer.

 Att de A L D R I G lär sig. Det finns andra personer runt om i världen som kan vara bättre. Inför gårdagens skitskytte pekades på en tyska som trolig vinnare av TVfolket. Vilket då är undantaget som bekräftar regeln.


 Kan konstatera att Helena och co knappast kommer att få det lättare i fortsättningen allt eftersom den samlade pressen KRÄVER medaljer. För givetvis är det ju de aktivas fel att pressen får fel...

Min kamera

    

Presentation

Väder

Väder Åhus

Klocka

Fråga mig

4 besvarade frågor

Gammelsmurfens gästbok

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16
17
18 19 20 21
22 23 24 25 26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Gammelsmurfen i Nyehusen med Blogkeen
Följ Gammelsmurfen i Nyehusen med Bloglovin'

Bild


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se