Gammelsmurfen i Nyehusen

Direktlänk till inlägg 26 februari 2011

Mer Assange/Wikileaks

Av Krister - 26 februari 2011 08:19

 Intressant att läsa chatten i en av kvällstidningarna. Fast intressantare ändå att läsa kommentarerna. En överväldigande stor del av inläggen är MOT kvinnorna och för mannen.

Inställningen är att de får skylla sig själva och att de är dumma --milt ord -- som ställt till allt detta. De lite mer sansade inser att de inte är dom som åtalat utan staten pga vad de sagt. DERAS insats i det hela är en fråga hur man skall kunna få en HIVtest utförd på Assange. Som resulterade i att polise/åklagare beslöt att gå vidare.


 Kanske är jag dum. Men eftersom jag inte var närvarande vid det aktuella tillfället måste jag ju lita på den information som givits.

 Den säger tex att kvinnorna förvisso gick med på samlag, MEN med kravet att det skulle vara skyddat. Detta gällde på kvällen.

 På morgonen hade tydligen Assange glömt detta för en kvinna upptäckte när hon vaknade att han just höll på med ett oskyddat sådant.

 VAD har fått Assange att tro att hon ändrat sig under natten? För mig fullständigt ointressant om hon själv var villig på kvällen eftersom detta tillstånd var begränsat av just ovan nämnda krav.


 Varför valde han att påbörja samlaget när hon sov? För att han som man hade den rätten? För att kvinnan kvällen innan givit sitt tillstånd?


 Hur kommer det sig att bloggare och kommentarer så tydligt pekar ut kvinnorna som skurkar? För att man vet hur "sådana" gör? För att de ville kvällen innan?

För att kvinnorna anmält mannen?


 Nu är man rädd att Sverige skall utlämna Assange till USA. Assange är sur över att komma till ett land där han inte förstår språket.


 Tänk om han låtit bli att ha oskyddad sex MOT kvinnornas gillande. Då hade han inte behövt riskera utlämnig till detta hemska land.


 Kan inte direkt tycka synd om en man som så tydligt använder sig av sin makt för att få sin vilja.


 Undrar om det blivit samma rabalder i media om utlämningskravet gällt en svartmuskig man från Iran med tvivelaktig regligion...
 
ANNONS
 
pinkozzy

pinkozzy

27 februari 2011 15:03

Oj, ytterligare en variant på vad som har hänt. Lag har läst att kvinnorna sov. Men egentligen spelar det ju ingen roll. Kvinnorna var inte med på det, enligt dom och enligt vad som framkommit. Hur det sedan var får vi väl reda på så småningom. Och du har nog rätt. Hade det varit en svartmuskig muslim så hade han väl redan dinglat vid närmaste träd.

http://www.pinkozzy.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Krister - 5 januari 2018 17:12

                       Men även utanför centrala delarna...             ...

Av Krister - 11 februari 2017 13:45

   Har man tillbringat tiden mellan 17.45 och 23.50 på akuten/röntgen -- 6 timmar 'är det ju inte så farligt att vänta ytterligare bara 2 timmar. Får man kanske acceptera att Skånetrafiken har trafiksvårigheter även med taxi/färdtjänst en dag/natt ...

Av Krister - 11 februari 2017 10:30

   Onsdag  Efter arbetet. Nästan hemma från hundrundan. Kanske 500 meter kvar. Hälsade på man som i traktor plogade vägen Halt. PANG AJ AJ AJ Kom upp -- TROR jag. Vill jag minnas i alla fall. Nästa minne: på magen vid liten buske i ...

Av Krister - 4 februari 2017 19:11

        Potatis skalas, kokas och pressas                                Bacon, fläsk, och för bättre(?!!) smak Isterband tärnas I detta fall valdes fläskkarré istället för fläsk            Samt stekes tillsa...

Av Krister - 26 december 2016 09:33


   Tiden går. Den kattunge som hämtades 12 veckor gammal i augusti, växer så det knakar och fyller idag 7 månader.     I stort sett accepterad av alla. Även om Nilsson -- egentligen Pollux -- snart 10 år, ibland har åsikter om honom     ...

Min kamera

    

Presentation

Väder

Väder Åhus

Klocka

Fråga mig

4 besvarade frågor

Gammelsmurfens gästbok

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4 5
6
7
8
9 10 11 12 13
14 15
16
17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Gammelsmurfen i Nyehusen med Blogkeen
Följ Gammelsmurfen i Nyehusen med Bloglovin'

Bild


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se