Gammelsmurfen i Nyehusen

Alla inlägg den 23 augusti 2009

Av Krister - 23 augusti 2009 21:28

 Vi fick i fredags höra av en av lärarna att vi ska lämna åsikter om grupparbetena. Det hade visst framförts åsikter om detta i samtal med honom.

 Visst pratas det en del elever emellan. Skall bli intressant att se om dessa åsikter kommer att framföras....  Vi skulle nämligen skriva ner dem på papper redan på fredagen men detta hände givetvis inte.


 Visst kan man ha åsikter om hur vi genomför dessa arbeten. Eller hur vi förmodas göra det. Hur vi blir instruerade samt möjligheten till feedback under arbetets gång.

 Man kan ju undra nyttan för OSS att ha åsikter när det återstår drygt 2 månader av kursen. Detta borde givetvis ventilerats redan i våras när man märkte vartåt det barkade.

 Men det kan ju vara till gagn för andra elever förstås :-)


 Annars har helgen varit bra. Efter gårdagens matlagande var det lite lugnare idag när vi bara hade att ta hand om kyrkans kaffestund efter gudstjänsten.


 Kan också konstatera ATT Bella blivit annorlunda efter det att hon blivit ensam hund. Fungerar inte på riktigt sitt gamla vanliga sätt utan hon funderar nog över vad som hänt hennes vän.

 Ibland kan man nästan tro att hon ser ledsen ut.

 Noterar också att sambon är ute på nätet och drömmer om en ny hund. Men för tillfället är jag mer bekymrad över hur vi skall göra med Bella på bröllopsdagen eftersom vi då kommer att vara hemifrån minst 9 timmar. Vi har visserligen en hundvakt på gång, men det hänger på om det dyker upp arbetsmöjlighet eller inte.

 Men vi får väl ställa in bröllopet, något annat finns knappast... 

Min kamera

    

Presentation

Väder

Väder Åhus

Klocka

Fråga mig

4 besvarade frågor

Gammelsmurfens gästbok

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11
12
13
14
15 16
17 18
19
20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Bild


Skapa flashcards